28 okt. 2015

Stöd cancerforskningen via ForLife

Snart är det jul (mindre än två månader kvar!) och det är på riktigt dags att börja tänka på julklappar. I fjol gjorde jag och T så att vi lade undan en liten extra summa, en väldigt liten summa i jämförelse med alla pengar vi lade på julmat och julklappar, för välgörenhet. I år tänkte jag att vi ska göra något liknande. Det finns en mängd välgörenhetsmål att välja mellan och det är ju helt upp till en själv vad en vill ge pengar till.

Som ett tips kan jag nämna att det går att kombinera två flugor i en smäll: köpa julklapp OCH stöda något välgörande ändamål. Via ForLife, till exempel.

ForLife är ett företag som säljer enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Till exempel säljer de armband som barn kan ha på sig och där förälderns telefonnummer syns tydligt. Det är smart till exempel på större evenemang om du som förälder är rädd att tappa bort barnet. De har också snygga pärlarmband i alla de färger som passar vuxna som barn, perfekt som julklapp eller annan gåva!

Se utbudet här.


Skärmdump, forlife.nu.
Inlägget är ett samarbete med ForLife.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar