9 sep. 2013

När livet blir som man drömt att det ska bli

Det är alltid inspirerande att lyssna på personer som har drömmar och kanske ännu mera inspirerande att lyssna på personer som jobbat hårt för att förverkliga sina drömmar.
Få av oss får allt vi drömmer om gratis och utan några som helst insatser på egen hand. Vi måste jobba för att komma till en sådan plats i världen som vi är nöjda med, som vi trivs med och som vi är stolta över. Det kan ta länge, men personer som orkar ägna mycket tid och energi på att förverkliga sina drömmar är något av de mest beundransvärda människorna i hela världen.
Alla kanske inte når sina drömmar oavsett hur hårt de arbetar. Men jag tror att kan man säga att "jag gjorde allt" då har man redan lyckats. Då var det bara inte meningen att det skulle bli så.
Jag älskar att lyssna på personer som berättar om något de verkligen drömt om och sedan lyckats med. Hur de gjorde och varför. Som Red One i Sommar i P1. Ni ska lyssna. Red One var en ung man i Marocko när han bara "jag ska bli rockstjärna". Han flyttade till Sverige, började arbeta för att nå sitt mål, det gick först inte så bra, han flyttade till USA, började producera musik, gifte sig. Sen, äntligen, fick han höra att han är ett geni och sen bara Just dance.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar