1 juni 2015

Hur mycket förstår han?

Hur mycket kan en 7,5 månader gammal förstå? A älskar att dra sig upp till stående mot vår hundport och ännu mer älskar han när porten är öppen och han kan smälla den fram och tillbaka så att det hörs ända till grannhuset. Och jag svär, ibland verkar det som om han medvetet försöker öppna den då vi har den stängd (för att undvika smällandet). Han sträcker sig upp mot handtaget/låset och börjar pilla på det som om han vill öppna porten... Suck.


Den här helgen var fylld av aktiviteter. På söndagen åkte vi till Ikea. Ikea är ju som känt väldigt barnvänligt. De har amningsrum, skötrum, lekrum och gratis mat för barnen. Jag fattade först efter att vi hade ätit vår lunch att vi också skulle ha fått bebismat helt gratis. Vi hade med oss mat till A men nu vet vi till nästa gång.

Vi funderar flitigt på att göra något litet för vår balkong. Den är hur stor som helst men just nu har vi ett matbord, bykstreck, plats för en hängmatta och en matta på golvet... Känns som att man kunde göra vad som helst för fint för att göra det till ett extra vardagsrum/matrum men tja, just nu finns inte riktigt pengarna och inte vet vi heller riktigt hur vi vill inreda den. En blomma köpte vi i alla fall från Ikea som fick en fin liten kruka ute på balkongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar