30 sep. 2015

Lördagens vandring

På lördagen gjorde vi igen en sådan där vi har aldrig promenerat i det området, ska vi sticka dit? -utflykt. Så vi tog bussen till Blåbärslandet, det vill säga området strax före en går in på Högholmens område. Ljuvlig liten holme med ljuvlig liten strandpromenad.

Att promenera är bästa sättet att se en stad, ens hemstad likväl som en stad man bara besöker. Helsingfors är ingen enorm stad men fortfarande när vi har bott här sedan hösten -09 hittar vi flera gånger i månaden nya promenadrutter att ta. Sedan finns det förstås också rutter som vi har gått tusen triljoner gånger, välkommen till vardagen som hundägare...


Brändö kasino.

Sjuklingen som här ännu inte var opererad.


Imorgon är det oktober. Dit for den sommaren. Snart ska A:s ettårsdag firas och sedan är det så småningom jul. I januari ska han börja på dagis. Sjukt vad tiden går.

P.s det här inlägget tog nästan en timme att göra... A är minst sagt överallt på en och samma gång just nu... Inte en lugn stund har vi här hemma. Ibland kan han vara stilla korta stunder när han sover men annars är det full fart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar