17 aug. 2015

Vår första bröllopsdag!

Tänk att igår var det ett år sedan den underbara dagen då jag och T gifte oss!

Vi firade vår första bröllopsdag redan på lördagen genom att paddla av alla grejer. Men, vi gifte ju oss på havet så varför inte fira bröllopsdagen på havet? Det var underbart att paddla, tyckte jag. Vi hyrde två kajaker vid roddstadion i Tölö och så höll vi oss nära stranden i ett par timmar. På söndagen hade jag faktiskt lite muskelvärk på insidan av låren av alla ställen, men i övrigt var det inte alls tungt att paddla. Det tar ett par sekunder att inse att kajaken inte kommer att välta när man först sätter sig i den men sedan är det bara att paddla på.

Vi hade minst lika perfekt väder som för ett år sedan och efteråt åt vi mixed grill för två på Vltava i centrum. Vi hade aldrig ätit där men valde det delvis för att vi hade presentkort till S-restaurangerna. (Det fungerade att leva på föräldrapenning + studiestöd + lite jobb hela vintern och våren men nu när vi både köpte bil i början av sommaren som svalt en stor del av våra pengar och föräldrapenningsperioden tog slut så är det också lite skralt med pengarna.) Och det var alltså riktigt bra mat och väldigt bra service och på perfekt ställe alldeles vid tågen. Så vi kom snabbt hem tillbaka till A sedan! På de fem timmarna vi var borta så hann jag bara sakna honom lite grann.



Och ja, tills vidare ingen relationskris i det här hushållet efter ett helt år som gifta och trots en 10 månader gammal son. Livet som gift par är riktigt, riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar